Blijf jezelf van energie voorzien, zelfs als het elektriciteitsnet uitvalt!

Wanneer het elektriciteitsnet beschikbaar is, wordt de door jouw zonnesysteem geproduceerde stroom door het huis gebruikt en wordt het overschot aan energie naar het elektriciteitsnet gestuurd. In het geval van een stroomstoring zal de back-up omvormer automatisch worden ingeschakeld om kritische apparaten zoals de koelkast/vriezer, AC, verlichting, bronpomp, computer, telefoon en nog veel meer van stroom te voorzien. De combinatie van zonne-energie en batterijopslag werkt naadloos om essentiële apparaten van stroom te voorzien tijdens een stroomonderbreking, en werkt vergelijkbaar met een off-grid systeem.

De Topthuisbatterij is ontworpen voor Home On/Off Grid toepassing. Het systeem omvat een batterijmodule en een slim BMS. Het flexibele modulaire ontwerp kan de systeemcapaciteit uitbreiden.

 

Tophomebattery technologie

Tophomebattery biedt de perfecte oplossing om het gebruik van zelf opgewekte zonne-energie te optimaliseren. Gebruik je eigen zonne-energie direct, sla op voor later of verdien geld door de energie terug te leveren aan het net tegen hogere tarieven.

Tophomebattery is een hightech energieopslagsysteem (ESS) dat gebruik maakt van NMC (Nickel Manganese Cobalt) en LiFeP04 (Lithium Iron Phosphate) dat een hogere veiligheidsclassificatie en een langere levensduur heeft. Beide producten worden wereldwijd gebruikt en zijn meer dan voldoende voor de Europese omstandigheden. NMC- en LiFeP04-cellen vormen de kern van de thuisbatterijen van Tophomebattery en zijn het bewijs van de geavanceerde technologie van zonne-energie en de inzet om huishoudens te voorzien van niets anders dan de meest betrouwbare, veilige en zuinige batterijen die beschikbaar zijn. Al onze producten voldoen aan de Europese (CE) en Duitse (TUV) normen.

Elk huishouden en bedrijf heeft zijn eigen specifieke energiebehoeften. Bij Tophomebattery zijn we toegewijd om niet alleen technologie van de eerste orde te brengen, maar ook om elk huis de flexibiliteit te geven om echt modulair te zijn. We bieden onze typische 5kWh, 7,5kWh en 10kWh thuisbatterij aan, maar we kunnen ze aan elkaar koppelen om de capaciteit uit te breiden als de oplossing dat vereist...

 

Verlaag uw energierekening en bescherm tegen stroomuitval.

Traditionele zonnesystemen die op het net zijn aangesloten, werken alleen als er netstroom beschikbaar is. Zonder energieopslag is een netgekoppeld PV-zonnesysteem de pineut bij stroomuitval. De toevoeging van een Tophomebattery energiesysteem en een back-up omvormer kan zorgen voor naadloze, ononderbroken stroomvoorziening van uw huishouden tijdens een stroomstoring en toch uw elektriciteitsrekening compenseren.